Onze collectie

Onderstaande kasten behoren tot onze collectie.

Attack from Mars

attack from mars

Deze flipperkast behoort tot de top 3 flipperkasten van de wereld. Verjaag de buitenaardse wezens van de aarde en versla vervolgens mars.

Pirates of the carribean

pirates of the caribbean

Versla Davy Jones door het schip op het speelveld te laten zinken. Ook moet je schatzoeken, bemanning verzamelen, etcetera. Erg leuke kast en eigenlijk voor iedereen geschikt.

World Cup Soccer 1994

world cup soccer

Win de wereldbeker door goals te scoren en de speelsteden te bezoeken. Word een specialist in corners, vrije trappen en penalty's.

teenage mutant ninja turtles

teenage mutant ninja turtles

Beleef de turtles op de flipperkast. Bekijk hier het filmpje. Je speelt met 1 van de turtles. Elke turtle heeft zijn eigen voordeel. Je kunt de turtle trainen en je kunt alle bekende vijanden verslaan door afleveringen te spelen.

Jurassic Park

jurassic park

Zorg ervoor dat de dinosaurissen het park niet kunnen verlaten. Bekijk hier het filmpje. De bal blijft lekker lang in het spel en op de kopkast zit een gaaf scherm die filmpjes laat zien en die aangeeft wat je moet doen.

Dialed In!

dialed in

Koppel je telefoon en probeer zoveel mogelijk selfies te maken! Bekijk hier het filmpje. Voor zowel de beginner als de gevorderde speler. Schiet tegen crazy bob aan om de telefoon te activeren. Wanneer je dan in de telefoon schiet, kun je missies voltooien

Mary Shelley's Frankenstein

m.s. frankenstein

Probeer het monster Frankenstein te verslaan, door creatief om te gaan met het spellen van f-r-a-n-k-e-n-s-t-e-i-n. Deze flipperkast heeft erg mooie art-work en is zeer geschikt voor de minder geoefende flipperaar.

Tomcat F14

Tomcat F14

Het ultieme doel is de Yagov-award. Het thema hier is straaljagers. Er zijn vele banen ingebouwd en een linker bovenflipper. Dit maakt de kast vermakelijk en voor je het weet schieten de ballen door de kast als straaljagers.